Bas Welvering

Over Bas Welvering

In 2017 is massage op mijn pad gekomen, via een cursus bij Emma Putman. Als onderdeel van mijn zelfontwikkeling, op zoek naar veiligheid in contact. Balans tussen geven, maar juist ook ontvangen, grenzen aangeven en er volledig mogen zijn. Sindsdien is het enthousiasme alleen maar meer aangewakkerd. Naast het volgen van meerdere cursussen, assisteer ik Emma nog regelmatig met veel plezier bij het geven van de massagecursussen.

Sinds januari 2021 heb ik besloten om professioneel te gaan masseren, waaruit Roots Ontspanningsmassage is ontstaan.
Zoals ik zelf heb mogen ervaren, is er veel heling te vinden in een mooie massage. Ik hoor vaak terug van mijn liggers dat ze zich erg veilig voelden en volledig gezien. Dit zijn dan ook de kernwaarden in mijn massages; contact en veiligheid. De vorm integratieve massage stelt mij in staat deze onderdelen volledig aandacht te kunnen geven; holistic pulsing voor het gevoel van geborgenheid, intuïtieve massage (klassieke oliemassage) voor het maken van contact, en polareitsmassage om levensenergie weer vrij te laten stromen.

Teveel ingebed in onze samenleving is de overtuiging dat je ‘hard’ moet zijn, vooral naar jezelf; ‘even doorpakken’, ‘het is nu eventjes zo’, ‘niet zo aanstellen’, zijn vaak veel voorkomende dingen die we tegen onszelf zeggen. Niet verrassend zorgen deze interne monologen vaak niet voor een verbetering van onze gemoedstoestand.

Ik nodig je via mijn massages uit om deze overtuigingen eens 180 graden te draaien, en dingen vanuit zachtheid aan te gaan. Tovi Browning, één van de grondleggers van Holistic Pulsing, heeft als slogan; ‘De kracht van zachtheid’. Juist in zachtheid, veiligheid en oprecht contact is de meeste heling te vinden.
Maak weer contact met jezelf en boek eens een afspraak!

Hopelijk tot snel,

Bas

Boek een afspraak:

Geverifieerd door MonsterInsights