De kracht van aanraking

De kracht van aanraking

De kracht van aanraking

Aanraking is een fundamenteel menselijk instinct en heeft de kracht om te troosten en gerust te stellen, op verschillende niveaus. Het kan het lichaam ontspannen, de geest kalmeren en genezing en welzijn stimuleren.

Een natuurlijke impuls

Aanraking van anderen, en om zelf aangeraakt te worden, is één van onze meest instinctieve basisbehoeftes. De tastzin ontwikkelt zich als eerste in het embryo, en voor baby’s is nauw fysiek contact met hun moeders en vaders bijzonder belangrijk. De zorgzame, liefdevolle aanraking is essentieel voor de ontwikkeling van een gezond mens.

De behoefte om aangeraakt te worden stopt niet als de kindertijd eindigt, maar naarmate we volwassen worden, worden velen van ons bang om naar elkaar uit te steken en elkaar aan te raken. Omdat we onze instinctieve liefdesimpuls wantrouwen, hebben we het contact met onszelf en met de wijsheid van ons lichaam verloren.

Een van de aantrekkelijkste aspecten van integratieve ontspanningsmassage is dat we hiermee het contact met onszelf – en anderen – kunnen herstellen. Op een veilige, zorgzame en ontspannen wijze.

Gun jezelf de verbinding met jezelf en anderen, en boek een sessie bij ons!

Maak direct een afpraak:

Geverifieerd door MonsterInsights